|
|
Autor |
Wiadomość |
natka
Świeżo upieczona Pani Domu
Dołączył: 07 Kwi 2008
Posty: 146
Przeczytał: 0 tematów
Skąd: Poznań /Gruszczyn
|
Wysłany:
Pią 9:55, 18 Kwi 2008 |
|
Kochane.Rewelacja!!Pomidorki zaparzamy wrzątkiem (skórka odejdzie łatwiej)Nastepnie ktoimy pomidorki w kosteczkę dodajemy cebulke
drobno pokrojoną ,Pietruszkę szczypiorek i czonsek rozduszony(ten w posypce daje inny smak)To wszystko podlewamy delikatnie oliwą z oliwek i delikatnie doprawiamy (polecam warzywko bądz wegeta).chlebek tostowy grzankujemy i po posmarowaniu ciepłej grzanki
masłem nakładamy pomigorki Pycha.Najleprze danie na grilla bądz jako dodatek do kolacji ze znajomymi.Polecam. |
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez natka dnia Pią 9:57, 18 Kwi 2008, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
alex
Początkująca Pani Domu
Dołączył: 23 Mar 2008
Posty: 181
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany:
Pią 14:18, 18 Kwi 2008 |
|
nigdy nie parze pomidorow. gsy mam sie pozbyc skorki, tre je na tarce podpatrzylam u mojej przejaciolki z Hiszpanii
zrobilam mialam zrobic sobie kanapke z pomidorem, ale przypomnial mi sie ten przepis. troche zmienilam (pomidory zrobione tak jak napisalam na gorze, inne ziola, nie lubie vegety ani kucharka, dodalam sol i pieprz). mojemu bratu- kucharzowi mina zrzedla jak to zobaczyl |
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez alex dnia Pią 18:17, 18 Kwi 2008, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
natka
Świeżo upieczona Pani Domu
Dołączył: 07 Kwi 2008
Posty: 146
Przeczytał: 0 tematów
Skąd: Poznań /Gruszczyn
|
Wysłany:
Śro 15:57, 18 Cze 2008 |
|
Na grzanki polecam jeszcze maselko czosnkowe.Aha najlepiej jak to danie je cala rodzinka bo wiecie jak z czosnkiem (mnie akurat to nie przeszkadza) |
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
|
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme ::
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
| |