ryz gotujemy na mleku, jablka prazymy, dorzucamy cukru, cukru z wanilia, cynamonu i przekladamy w foremce raz ryz raz jablka - do piekarnika na 20min et voila
Post został pochwalony 0 razy
Agnieszka Świeżo upieczona Pani Domu
Dołączył: 20 Sie 2007
Posty: 138
Przeczytał: 0 tematów
My to robimy troszkę inaczej:)
Gotujemy normalnie ryż, aby był ciut twardy.
Jabłka trzemy na tarce na dużych oczkach.
W naczyniu żaroodpornym przekładamy ryż - jabłka - ryż; wkładamy do piekarnika na 15-20min.
Nakładamy sobie porcję na talerz i na talerz z ryżem i jabłkami dajemy śmietanę, posypujemy cukrem i cynamonem:) <mniam>
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach