W sumie żadnej filozofii w tym nie ma. Wczoraj natarłam mięsko przyprawami jakie lubię ( marynata staropolska i czosnkowa) i wstawiłam do lodówki.
Kapustkę wypłukałam i wymieszałam z pokrojonym ananasem, przełożyłam mięsko do formy i obłożyłam kapustą (tak jak na zdjęciu). Wstawiłam do piekarnika. Podczas pieczenia kapustkę trzeba od czasu do czasu przemięszać a jak już będzie upieczona to wyjąc całkowicie i dopiekać sam karczek ( mięso wymaga trochę więcej czasu niż warzywa). Podaję z młodymi ziemniaczkami. A zdjęcie po upieczeniu dodam jak już się upiecze bo jak narazie jest jeszcze w piekarniku
[link widoczny dla zalogowanych]
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Zabcia dnia Nie 12:08, 21 Cze 2009, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach